Monday, 20 February 2017

Sale baju kurung nursing zara

[[ S-A-L-E ]] BAJU KURUNG MENYUSU SELAK JE #NoZipNoButton

QISSARA sediakan yang best untuk ibu ibu tau.  Ibu yang dah tak menyusukan anak pun  still boleh pakai baju ni,  sebab bukan nampak macam baju nursing pun 😊
.
MENYUSU? PAM SUSU? Nak berbaju kurung,  tiada masalah lagi. Tak perlu dah nak beli kain ela, tempah baju kurung,  request nursing access lagi. Kos banyak dah kat situ.. .
.

Tampil bergaya dengan keselesaan dan memudahkan buat ibu dan anak .

"Walaupun ayg breastfeed anak kita, pumping lagi.. tapi semuanya nampak macam mudah je. Abang tengok orang lain berselubung bagai, lari2 menyorok nak cari tempat menyusu bila anak dah menangis, tapi ayg rilekkkk jer."
.
.
RAHSIANYA?
.
.
Qissara Zara - Evergreen Nursing Selak Breastfeeding baju kurung yang sentiasa dicari2 ibu2 menyusu.
.
.
KELEBIHAN QISSARA ZARA
======================
.
.
#PalingSelesa Menyusu pelbagai posisi kerana kain sangat2 stretchable, lembut, tak panas.
.
#TutupAurat kerana tak jarang dan tak mengikut bentuk badan. Sembunyikan bahagian yang tak sepatutnya juga.
.
#Bukaan Selak, No Zip No Button, dalam ada lapisan kain yang boleh dikeluarkan untuk cover.
.
#TahanLasak walau anak tarik dan panjat di riba tidak koyak atau tertetas.
.
#Ada POKET SISI
.

Harganya,

Berbaloi baloi
Rm79.  Sebelum sale rm100.
.
NAK ORDER!!!
Okey..

1. Pilih di album

2. Pm/wassap 019 2399079

SALE nak bagi ruang stock baru masuk. Yg clearance tak termasuk kod QZ3xx.

Bezanya kod QZ3xx ada span bahu. Poket dah revise ketinggian ( sebelum ni poket kami buat rendah sikit, sekarang kami tinggikan sikit)
Next2 design raya akan follow kod QZ3xx

So kami clear design yg x de span bahu ya 😊

Memang rugi tak grab sekarang..  Beli awal sebelum raya..  :)

Jemput ke page untuk pilihan ya.  Dalam album baju kurung zaraATIF MOM'S SHOP

Sunday, 12 February 2017

BAJU KURUNG MENYUSU ZARA

ANGGUN BERGAYA.. ADA CLASS!! 
Kurung Zara dicari-cari oleh breastfeeding mothers. Bergaya macam mak datin, tak nampak macam baju menyusu pon!
Cuba tengok pic no2. Anak dah tido kekenyangan dan mama still maintain cantik. Iyer la baju ni tak kedut sepanjang hari, anak tarik ke, anak riba ke.. no problem!
Semuanya gara2 fabrik eksklusif Milk Silk. Jadi mama dah tahu rahsia kami? Bukan cotton, bukan lycra, bukan crepe tapi MILK SILK.
Cuba tengok pic no3. Mama nampak macam anak dara je. Ayu dan sopan je.
Ini yang ummi atiff nak beri pada mama semua. Ada GAYA, tapi SOPAN je.
SYARIAH COMPLIANT, HUSBAND APPROVED!
Buat masa ini, kita bertahan dengan harga RM100 dan kebawah kerana nak bagi peluang untuk ibu ibu merasa pakai..Ikutkan,, harga retail lagi tinggi setara dengan kualitinya dan kos produksi yang meningkat. 



Baju kurung moden berpotongan longgar ( A cut)
Nursing selak shj, degan extra wide dan extra labuh nursing cover didalam.
Tak perlu butang atau zip. Direka untuk buka dengan sgt mudah tapi tak mudah terselak sendiri.
Material: Milk Silk Smooth fabric (kain licin dan tak jarang, lembut jatuh kebawah dan tak ikut bentuk badan) easycare, boleh basuh mesin, minimal or no ironing needed, elakkan direct matahari ketika menjemur untuk menjaga warna baju.
Fabrik tahan lasak dsn highly stretchable+++++ boleh pakai hingga preggy 6 bulan dan masih tidak mengikut bentuk badan ( bagi yang size perut serdahana)
Satu2nya baju kurung nursing ( preggy sehingga 6 bulan shj) menggunakan fabric milk silk. Pelbagai feedback best2 dari pelanggan kami >> 
Skirt (Kain) : A- cut
Ciri Istimewa: Berpoket






untuk lihat pilihan yang ada, baju kurung nursing

atau boleh je wassap ummi atiff,tanya design , harga dan saiz yang ada.. 019-2399079

baju menyusu (nursing wear) - BASIC BEAUTY BLOUSE

SELESA DENGAN HANYA RM39!(harga biasa - boleh wassap bertanya sekiranya promosi sedang dijalankan)
# setiap warna ada kurang dari 15 helai persize kecuali warna hitam
# petite hanya ada warna hitam, milky pink, purple
# warna lain ada size regular (M/L) dan Big (XL/2XL)
JANGAN ORDER KECUALI jika sis mencari baju basic yang all-rounder, pakai bersukan boleh, pakai tidur boleh, jalan2 santai pun boleh.
KETERANGAN:
>>Simple tapi diberi cutting jenis flare, serta cutting bawah yang curvy.
>>Tidak ketat menampakkan bentuk tubuh.
>>Smooth MILK SILK fabric, memang all time favourite kerana:
~ TAK PERLU IRON
~ SELESA SANGAT2, TAK PANAS PUN
~ MUDAH CUCI BOLEH MASUK MESIN, MUDAH KERING
~ KAIN BOLEH MEMERI- sangat comfortable! Mesti try baru tau.
** Bukaan menyusu bahagian tengah disediakan dengan kain lapik dada bahagian dalam, hanya perlu selak tapi tidak mudah terselak dengan sendiri.
**Bukaan ditengah, tak nampak pun macam anda pakai baju menyusu. SO, ibu yang tak menyusukan anak pun memang boeh pakai tau..
wassap 019-2399079



















019-2399079

Baju Mengandung dan Menyusu

Bismillahirahmanirrahim..

Alhamdulillah,kini Ummi Atiff kembali semula.. hehe.. Kini, dengan koleksi baju menyusu (nursing wear). Kenapa baju menyusu (nursing wear)? jawapannya.. Sebab ummi Atiff suka buat/tawarkan/kongsikan apa yang diri sendiri guna dan rasa best mudah,selesa..

Pilihan ummi Atiff, adalah dari koleksi qissara.. sebab Apa qissara?Ini jawapannya..

Rasa badan makin besar? Baju2 ketat di dada, ketat ditangan, tak selesa, nampak perut, anak duduk di riba HABIS BERKEDUT, DAN KOYAK! Inshaa allah ia mampu milik bagi kualiti SETARA dengannya.
>>nursing and maternity attire guna milk silk fabric (yang amatbest, yezza!)
Ibu2 tak perlu risau. Kami sediakan baju preggy dan nursing yang sangat best!
💋mi   min or no ironing
💋k  kekal tak berkedut sepanjang hari
💋       j   sejuk dan lembut
💋  m  tak  melekap di badan
💋   u   mudah basuh, tak mudah lekat stain
💋  o   boleh meregang++++
💋  ha  tahan lasak
Nak ✔menyusu anak selak sahaja. bukan konsep zip atau butang, yang mana bila kita menyusu,boleh ternampak badan( sebab tiada kain tambahan dalam tu).  Ada ✔nursing cover di dalam. Ada poket. Ada lipatan tepi kiri kanan ✔menyembunyikan 'perut'."

Antara koleksi yang ada.
1. nursing inner (inner menyusu)- sleeveless dan lengan panjang


2. blouse menyusu (nursing wear) labuh 



3. cardigan menyusu (sangat bergaya)

4. baju kurung menyusu


5. jubah menyusu (jubah nursing) - untuk santai santai, untuk jalan2 pun boleh


6. jubah seluar nursing


7. blouse menyusu (nursing wear) - untuk riadah,untuk bersukan,jalan2, untuk tidur pun boleh,


8. Disamping itu, ada juga Superbest 👖PALAZZO Maternity Friendly: tak preggy pun sangat selesa esp kalau ada anak2 kecik ni. 
 PalazzoQissarasuperSelesa ( kain Milk Silk fabrik sintetik yang mempunyai pH mesra kulit)
Palazzo Qissara super2 stretch, tarik 2x ganda 🍭Confirm tak koyak.
PalazzoQissara muat Preggy dan pinggang ramping pun muat ( adjustable waist guna getah berbutton)
Palazzo Qissara boleh pakai kepejabat,jalan-jalan,sampai ✔selesa dibawa tidur.
 Palazzo Qissara guna ✔Milk Silk. SuperLASAK SuperSELESA SuperCANTIK.
✔Ada 5 size, S hingga 2XL. 

ok, ini cuma sebahagian sahaja pilihan design/warna.. banyak lagi pilihan.. boleh tengok di atiff mom's shop. atau boleh je wassap dan tanya design/saiz/warna yang adak.. ummi atiff sedia membantu.. :)

019-2399079

Tuesday, 4 November 2014

Masalah sembelit / melawaskan sistem pencernaan

Bismillah

Apa itu Gam Arab?
Kebelakangan ini, kerap kita didedahkan dalam radio bahawa produk kesihatan sama ada yang dikatakan berasaskan pemakanan sunnah ataupun tidak didatangkan dengan bahan yang dikatakan bertindak sebagai prebiotik, memberi kesan kekenyangan dan kondisioner dalam makanan tersebut. Bahan itu biasanya dikaitkan dengan Manna iaitu makanan dari langit kepada Bani Israel semasa zaman kepimpinan Nabi Musa A.S. bersama Salwa.
Jenis makanan apa pula Manna ini?
Gam Arab (GA) adalah eksudat (bendalir yang keluar daripada kulit kayu pokok tertentu apabila ditoreh atau ‘dicederakan’) bergetah kering yang diperoleh daripada batang dan ranting pokok Akasia Senegal atau Akasia Seyal.
Penggunaan awal GA dibongkar dan ditemui oleh orang-orang Mesir untuk pengawetan mumia dan juga untuk penulisan inskripsi hiroglif. Pokok spesies Akasia tumbuh secara semulajadi di kawasan sub-Sahara Afrika yang separa gersang.
Bentuk GA adalah bercabang dan berantai, polisakarida yang kompleks, sama ada neutral atau sedikit berasid, didapati dalam keadaan campuran garam kalsium, magnesium dan kalium asid polisakarida (asid Arab).

Fungsi /khasiat

Ia dikenali sebagai 100% serat yang terlarut di dunia. terkenal sebagai prebiotik semulajadi (makanan kepada bakteria baik (probiotik) di dalam sistem penghadaman. Ia membantu pelawasan. Gam Arab tiada kalori, vitamin atau mineral tetapi ia sangat membantu menghilangkan bahan buangan berbahaya dari badan. inshaa allah.. 

sumber : google
gam arab
***********************************************************************

Gam Arab @ Manna adalah salah satu ramuan unggul yang terdapat didalam Qaseh Gold Adinda, Kekanda dan junior


pm/whatssap 019-2399079 untuk ketahui lanjut

`Awatif Mohd Ali